Over Oscar.

In het kort

Over Oscar.

Persoonlijke aanpak, dat is waar het bij Oscar. om gaat. Je onderneemt en pioniert om een bloeiende zaak op te bouwen. Oscar. helpt je als ondernemer met financiële vraagstukken, zodat jij je plannen kunt verwezenlijken. Hoe? Met een persoonlijk gesprek. Oscar. wil je leren kennen, wil weten wat jouw drijfveren, ideeën en passies zijn. Daarbij inventariseert Oscar. jouw plannen en wensen op het financiële vlak. Uit deze inventarisatie vloeit een op maat gesneden oplossing die je helpt jouw droom te realiseren.

Voor wie

Als onafhankelijk adviesbureau is Oscar. er voor starters en mkb-ers.

Starters kunnen bij Oscar. terecht voor ondersteuning bij het opzetten van hun bedrijf. Oscar. spart met je over jouw bedrijfsidee, ondernemingsplan en financiering. Concrete tips en adviezen waarmee je direct aan de slag kunt.

Als MKB-er komen er gedurende jouw ondernemerschap allerlei vragen op je af: hoe kan ik verder groeien? Op welke wijze kan ik groeien, door overname of extra investeringen in mijn eigen bedrijf? Waar liggen mijn kansen in mindere tijden? Hoe financier ik mijn nieuwe bedrijfspand? Allemaal vragen waar je vroeg of laat mee te maken krijgt en waar je een onafhankelijk antwoord op wilt. Oscar. ondersteunt je bij het nemen van deze beslissingen met een gedegen advies.

Werkwijze

Na het eerste oriënterende gesprek waarin jouw vragen, ideeën en wensen worden geïnventariseerd, doet Oscar. je een concreet voorstel. Hierin wordt, naast de opdrachtformulering, concreet aangegeven op welke wijze Oscar. je gaat ondersteunen en wat de kosten zijn. Duidelijkheid vóóraf voorkomt vragen of verrassingen achteraf.

Waaruit kan de ondersteuning van Oscar. bestaan?

  • Een aantal sessies waarin samen wordt gekeken naar jouw bedrijfsidee en ondernemingsplan;
  • Begeleiding bij het indienen van een financieringsaanvraag;
  • Het schrijven van een financieringsaanvraag;
  • Sparren over te nemen (financiële) beslissingen;

Oscar. is een onafhankelijk financiele adviesorganisatie voor bedrijfsfinancieringen voor starters en MKB bedrijven. Starters en MKB bedrijven die voornamelijk actief zijn in de regio Brabant (Breda, Eindhoven en Helmond) en regio Limburg (Sittard en Heerlen).

Contact

Oscar.
Akkerpad 5
5236 VD Den Bosch
T: (073)8886164
E: info@meetoscar.nl

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak .

Telefoon

073-8886164

Meetoscar