Ondernemers subsidie

Ben je ondernemer en opzoek naar subsidie mogelijkheden? Laat je begeleidingen door Oscar..

Krediet voor ondernemers

Er komt een moment dat u zich afvraagt: “Wie gaat dit betalen?” U wilt investeren in een nieuw bedrijfspand, inventaris of machines. Wellicht dat u een bedrijf wilt overnemen.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar


Ondernemingsplan case: BLC groep

Ondernemingsplan case: BLC groep

Op basis van een aantal afspraken zijn we gekomen tot een strategisch onderneminsplan. Zeker in de deze tijd is het belangrijk om kritisch naar jouw onderneming en de markt te kijken.

In het onderneminsplan hebben we eerst aangegeven waar we goed in zijn en waar we nog kunnen verbeteren. Daarnaast hebben we voor de verschillende werkmaatschappijen onze kansen en bedreigingen benoemd. Uit de SWOT-analyse en SWOT-matrix zijn verschillende strategieën ontstaan, waar we de komende jaren verdere invulling aan gaan geven.

Het voordeel van het ondernemingsplan is dat er concreet bepaalde stappen zijn beschreven. Hierdoor weten we waar we iedere dag aan werken. In dat opzicht heeft het veel duidelijkheid gebracht en varen we zeer gericht de juiste koers.

BLC groep
Liessentstraat 9c
5405 AH Uden
0413-256370

... Lees meer...

Bedrijfsfinanciering case: Suncare Tilburg

Bedrijfsfinanciering case: Suncare Tilburg

In twee weken tijd heeft Oscar. de bedrijfsfinanciering voor onze vestiging in Tilburg bij de bank rond gekregen. Deze snelheid is mij als ondernemer veel waard, want je wilt hier niet te lang mee bezig zijn.

Voor het realiseren van een tweede Suncare vestiging heb je een bedrijfsfinanciering nodig. Alleen had ik geen flauw idee wat je allemaal moet aanleveren bij de bank om een ondernemers krediet te krijgen. Deze bedrijfsfinanciering wilde ik zo snel mogelijk hebben, omdat ik al een pand, in Tilburg, op het oog had waar ik mijn tweede zonnestudio wilde openen.

In eerste instantie ben ik met Oscar in gesprek gegaan en heb ik mijn plannen toegelicht. Na dit gesprek wist ik precies welke stukken ik moest verzamelen en welke zaken Oscar op zou pakken. Door deze planning verlies je geen onnodige tijd en zit je na 1 week al bij de bank over een bedrijfsfinanciering te praten. Door deze samenwerking heb ik op tijd mijn deuren kunnen openen van mijn tweede zonnestudio in Tilburg.

Zonnestudio Suncare Den Bosch en Tilburg
Floris Beukers
Rompertpassage 35b-c
5233 AP ‘s-Hertogenbosch
www.suncaredenbosch.nl
www.suncaretilburg.nl

Klik hier voor meer informatie over bedrijfsfinanciering.

... Lees meer...

Ondernemingsplan case: Schoones

In het kort

Ondernemingsplan case: Schoones

Als je iedere dag met je bedrijf bezig bent, valt het niet mee om tijd vrij te maken voor het maken van een businessplan. Laat staan dat we wisten wat in een ondernemingsplan moet staan.

Afgelopen jaren hebben we hard gewerkt en is de voorraad langzaam mee gegroeid. Door deze groei hebben we diverse werkzaamheden aangenomen en verloren we langzaam de focus van ons bedrijf. Het werd tijd dat we eens structureel gingen nadenken over de koers van ons bedrijf. We wilden een ondernemingsplan, dat we voor drie jaar kunnen gebruiken. Alleen hoe maak je een goed bedrijfsplan? En welke onderdelen moeten in z’n ondernemingsplan?

Een aantal avonden zijn we met Oscar. in gesprek gegaan. Tijdens deze afspraken hebben we goed nagedacht over hetgeen waar we goed in zijn en waar we de komende drie jaar in willen doorgroeien. In het begin heeft dit veel energie gekost, maar op een gegeven moment kwamen we achter onze missie en visie. Op basis hiervan hebben we doelstellingen en strategieën opgesteld voor de komende jaren. Daarnaast hebben we deze strategieën in het ondernemingsplan uitgewerkt in operationele werkzaamheden. Hierdoor hebben we een handig hulpmiddel om de doelstellingen daadwerkelijk te behalen.

Schoones Onderdelen & Service
Geffensestraat 1A
5384 VK Heesch
www.schoonesonderdelen.nl

... Lees meer...