Hoe start je een eigen bedrijf

In het kort

Hoe start je een eigen bedrijf

Oscar. is gespecialiseerd in het begeleiden van starters bij de start van hun bedrijf. Starters die voornamelijk actief zijn in de regio Brabant (Breda, Eindhoven en Helmond) en regio Limburg (Sittard en Heerlen).

Hoe start je een eigen bedrijf

Je hebt een bedrijfsidee, maar weet niet waarmee je als eerste moet beginnen. Hoe start je een eigen bedrijf of hoe begin je een eigen bedrijf? Het plan van aanpak is hiervoor de oplossing. Samen met Oscar. wordt het bedrijfsidee omgezet in een concreet plan van aanpak. Je weet dan precies hoe je een eigen bedrijf moet starten. Hiermee vergroot je de slagingskans van je onderneming.

Van bedrijfsidee tot plan van aanpak!

Je loopt (al jaren) met een goed bedrijfsidee rond, maar je mist net even dát zetje om je droom te realiseren. Je vraagt je af wat de concrete vervolgstappen op het idee zijn. Waar begin je als ondernemer als eerste mee, of begin je gewoon? Is het verstandig bepaalde zaken te onderzoeken voordat je start? Zo ja, wat zijn deze zaken dan? En wat zijn dan de belangrijke zaken om rekening mee te houden? Hoe begin je een eigen bedrijf? Wellicht dat je dergelijke praktische, fiscale, verkoopgerelateerde of organisatorische vragen al uitgewerkt hebt; geen probleem. Hoe meer je hebt voorbereid des te concreter het gesprek met Oscar. uiteindelijk is. Het doel tijdens het gesprek is niet alleen jouw vragen te beantwoorden. Oscar. stelt jou ook vragen die bij zullen dragen aan het concreet maken van je plan van aanpak. Hoe concreter je plan van aanpak, des te makkelijker de volgende stappen naar je onderneming zijn. Je vergroot hierdoor de slagingskans van je bedrijf. Kennis over het opstarten van je eigen bedrijf is tegenwoordig nodig en nergens in Den Bosch krijg je een beter advies dan bij Oscar.. We hebben al diverse succesvolle (startende) bedrijven, in Den Bosch en omgeving, ondersteunend bij het starten van hun eigen bedrijf.

Start eigen bedrijf casussen:

Opstart Janssen van de de Langenberg advocaten, Den Bosch.
Succesvolle start CCRS B.V., Berlicum.

Na het gesprek met Oscar. heb je alle ingrediënten voor een goed plan van aanpak. Is er toch iets niet helemaal duidelijk of heb een aanvullende vraag? Ook na het gesprek kun je met vragen bij Oscar. terecht.

Is je plan van aanpak al af, dan kun je bij Oscar. beter in gesprek gaan voor het haalbaarheidsonderzoek of het ondernemingsplan.

Contact
Je vindt geen ander kantoor in Brabant en Limburg dat dezelfde kwaliteit levert als Oscar. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 073-8886164 of stuur een e-mail naar info@meetoscar.nl.Je kunt ook gebruik maken van het handig contactformulier.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar