Haalbaarheidsonderzoek

In het kort

Haalbaarheidsonderzoek

Je bedrijfsidee toetsen voordat je overgaat tot het starten van je eigen bedrijf. Oscar. gevestigd in Den Bosch is gespecialiseerd in het opstellen van een haalbaarheidsonderzoek van starters bij de start van hun bedrijf. Starters die voornamelijk actief zijn in de regio Brabant (Breda, Eindhoven en Helmond) en regio Limburg (Sittard en Heerlen).

Je hebt een bedrijfsidee, of misschien zelfs al een plan van aanpak. Maar is je idee ook haalbaar? Oscar. adviseert over de haalbaarheid van jouw idee voor je daadwerkelijk aan de slag gaat met je ondernemingsplan. Dit geeft je (meer) vertrouwen in jouw succesformule.

Hoe groot is de kans van slagen? Is er nog plek op de markt voor jouw bedrijf? Wat is de potentie van je bedrijfsidee? Focus je niet op teveel zaken tegelijk? Oscar. helpt je bij het maken van keuzes en het structuren van je aanpak. Ook al heb je (nog) geen ondernemingsplan, toch is het mogelijk je bedrijfsidee te toetsen op haalbaarheid.

Met een ondernemingsplan is het natuurlijk concreter te toetsen in hoeverre jouw idee haalbaar is. Maar het schrijven van een ondernemingsplan is een tijdrovende klus. Daarom is het goed om, voor je hier aan begint, stil te staan bij het mogelijk slagen van je plan of om je idee bij te sturen. Misschien is het verstandiger om te starten met het uitwerken van een deel van je bedrijfsidee.

Voorafgaand aan het gesprek moet je goed voorbereid te zijn. Wanneer je je idee helder uiteen kunt zetten, maakt dit de afspraak een stuk concreter. Zie het als een generale repetitie om externe partijen, waaronder financiers, te overtuigen. Oscar. zal kritische vragen stellen, maar vooral met je meedenken. De basis van je idee blijft gelijk. Oscar. helpt je door te pakken, je plan bij te sturen of verder concreet te maken.

Oscar. is tevreden als we beiden overtuigd zijn van de kans van slagen van jouw bedrijfsidee.

Contact
Je vindt geen ander kantoor in Brabant en Limburg dat dezelfde kwaliteit levert als Oscar. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 073-8886164 of stuur een e-mail naar info@meetoscar.nl.Je kunt ook gebruik maken van het handig contactformulier.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar