Kwartaalcheck

In het kort

Kwartaalcheck

Ieder kwartaal advies of sparren over bedrijfsmatige en financiële zaken.

In het kort
Er kunnen allerlei zaken spelen om ieder kwartaal een paar keer met Oscar. om tafel te zitten. Je bedrijf groeit bijvoorbeeld, je hebt zwaar weer achter de rug of je hebt belangrijke maar forse investeringen gedaan. Dan is (financiële) alertheid uitermate belangrijk. Samen met Oscar. bespreek je de stand van zaken.

Meer info
Met Oscar. neem je de stand van zaken door op basis van tussentijdse cijfers. Niet alleen het constateren is belangrijk, het gaat er juist om wat je met deze informatie doet. Weten is één, maar anticiperen is twee. Op tijd anticiperen voorkomt achteraf tijdverlies en het kan je ook een hoop geld besparen. Tevens biedt een kwartaalcheck je de mogelijkheid om vooruit te kijken, want als ondernemer zit je natuurlijk niet stil.

Naast de dagelijkse ‘handel’, ben je alweer bezig met nieuwe plannen, producten of diensten. Deze plannen kun je in een vroeg stadium bespreken met Oscar. Zo heb je snel inzicht in de gevolgen voor je bedrijf van bijvoorbeeld een investering die je wilt gaan doen. Welke financieringsoplossing heb je nodig? Van welke informatie moet je de financier voorzien? En kan deze op korte termijn worden aangeleverd? Regeren is vooruit zien.

Contact/ aanvraag
Ieder kwartaal om tafel met Oscar.? MeetOscar.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar