Ondernemingsplan case: Schoones

In het kort

Ondernemingsplan case: Schoones

Als je iedere dag met je bedrijf bezig bent, valt het niet mee om tijd vrij te maken voor het maken van een businessplan. Laat staan dat we wisten wat in een ondernemingsplan moet staan.

Afgelopen jaren hebben we hard gewerkt en is de voorraad langzaam mee gegroeid. Door deze groei hebben we diverse werkzaamheden aangenomen en verloren we langzaam de focus van ons bedrijf. Het werd tijd dat we eens structureel gingen nadenken over de koers van ons bedrijf. We wilden een ondernemingsplan, dat we voor drie jaar kunnen gebruiken. Alleen hoe maak je een goed bedrijfsplan? En welke onderdelen moeten in z’n ondernemingsplan?

Een aantal avonden zijn we met Oscar. in gesprek gegaan. Tijdens deze afspraken hebben we goed nagedacht over hetgeen waar we goed in zijn en waar we de komende drie jaar in willen doorgroeien. In het begin heeft dit veel energie gekost, maar op een gegeven moment kwamen we achter onze missie en visie. Op basis hiervan hebben we doelstellingen en strategieën opgesteld voor de komende jaren. Daarnaast hebben we deze strategieën in het ondernemingsplan uitgewerkt in operationele werkzaamheden. Hierdoor hebben we een handig hulpmiddel om de doelstellingen daadwerkelijk te behalen.

Schoones Onderdelen & Service
Geffensestraat 1A
5384 VK Heesch
www.schoonesonderdelen.nl

Telefoon

073-8886164

Meetoscar