Bedrijfsfinanciering case: Suncare Tilburg

Bedrijfsfinanciering case: Suncare Tilburg

In twee weken tijd heeft Oscar. de bedrijfsfinanciering voor onze vestiging in Tilburg bij de bank rond gekregen. Deze snelheid is mij als ondernemer veel waard, want je wilt hier niet te lang mee bezig zijn.

Voor het realiseren van een tweede Suncare vestiging heb je een bedrijfsfinanciering nodig. Alleen had ik geen flauw idee wat je allemaal moet aanleveren bij de bank om een ondernemers krediet te krijgen. Deze bedrijfsfinanciering wilde ik zo snel mogelijk hebben, omdat ik al een pand, in Tilburg, op het oog had waar ik mijn tweede zonnestudio wilde openen.

In eerste instantie ben ik met Oscar in gesprek gegaan en heb ik mijn plannen toegelicht. Na dit gesprek wist ik precies welke stukken ik moest verzamelen en welke zaken Oscar op zou pakken. Door deze planning verlies je geen onnodige tijd en zit je na 1 week al bij de bank over een bedrijfsfinanciering te praten. Door deze samenwerking heb ik op tijd mijn deuren kunnen openen van mijn tweede zonnestudio in Tilburg.

Zonnestudio Suncare Den Bosch en Tilburg
Floris Beukers
Rompertpassage 35b-c
5233 AP ‘s-Hertogenbosch
www.suncaredenbosch.nl
www.suncaretilburg.nl

Klik hier voor meer informatie over bedrijfsfinanciering.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar