Starterskrediet

In het kort

Starterskrediet

Oscar. gevestigd in Den Bosch is gespecialiseerd in het aanvragen van starterskrediet voor starters. Starters die voornamelijk actief zijn in de regio Brabant (Breda, Eindhoven en Helmond) en regio Limburg (Sittard en Heerlen).

De kost gaat voor de baat uit. Vaak moet je eerst investeren in onderdelen of producten voor je deze kunt produceren of verkopen. Uiteraard wil je de klant geen ‘nee’ verkopen. Dit betekent dat je producten op voorraad moet hebben, wat geld kost. Oscar. weet hoe je een starterskrediet kunt verkrijgen.

Bij aanvang van je onderneming heb je naast voorraadfinanciering voor je eerste voorraad, ook starterskrediet nodig voor je volgende inkoop. Je wilt immers de klant altijd kunnen leveren. Daarbij moet je ook rekening houden met eventuele productietijd en/of levertijd. Je investeert dus in een nieuwe voorraad nog voor je eerste voorraad is verkocht. Dit is van belang om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen.

Starterskrediet casus:

Starterskrediet Behangdeco, Helmond.

Het hebben van een voorraad en het investeren in een nieuwe voorraad brengt risico’s met zich mee. Bijvoorbeeld dat je niet genoeg geld hebt voor andere zaken van je bedrijf. Een vast starterskrediet van de voorraad kan een goede oplossing zijn. Oscar. adviseert je over de juiste financieringsvormen en de juiste financiers. Kennis over het juist indienen van je financiering aanvraag is dan tegenwoordig nodig en nergens in Den Bosch krijg je een beter advies dan bij Oscar.. We hebben al diverse succesvolle startende bedrijven, in Den Bosch en omgeving, ondersteunend bij het aanvragen van een starterskrediet.

Starterskrediet voor starters

Een starterskrediet voor je eerste voorraad en andere investeringen krijg je niet zomaar. Je moet bij de bank goed beslagen ten ijs komen. Zij zullen je plannen beoordelen alvorens ze je een krediet verschaffen. Oscar. weet precies wat hiervoor nodig is en helpt je bij het opstellen van het ondernemingsplan om zo het gevraagde krediet te verkrijgen. Heb je al een plan? Dan toetst Oscar. het voor je op volledigheid.

Contact
Je vindt geen ander kantoor in Brabant en Limburg dat dezelfde kwaliteit levert als Oscar. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 073-8886164 of stuur een e-mail naar info@meetoscar.nl. Je kunt ook gebruik maken van het handig contactformulier.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar