Qredits

In het kort

Qredits

Starterskrediet voor startende ondernemers

Starterskrediet nodig om je bedrijf op te starten? Oscar. helpt je met het opstellen van je ondernemingsplan, eventueel gebruikmakend van het starterskrediet van Qredits. Een goed ondernemngsplan heb je nodig om de financieringsaanvraag bij Qredits in te kunnen dienen.

U heeft de ambitie om een eigen zaak te starten? Qredits verstrekt starterskredieten tot EUR 35.000,-. De startersleningen hebben een vast rentetarief tijdens de looptijd. De looptijd van de startersleningen zijn van 1 tot maximaal 10 jaar. Als u te weinig zekerheden heeft of te weinig eigen geld, dan is de kans groot dat u niet in aanmerking komt voor een starterskrediet bij een reguliere bank. Voor veel starters wringt daar de schoen. Is dat ook bij u het geval?
Wellicht kunt u dan gebruik maken van het starterskrediet van Qredits. Qredits heeft dan wel een uitgewerkt ondernemingsplan van u nodig.

Oscar. de specialist in financieringsaanvragen

Oscar. heeft veel ervaring met het aanvragen van starterkredieten. Door de vele financieringsaanvragen weet Oscar. waaraan het ondernemingsplan moet voldoen, waardoor je kans op het verkrijgen van een starterskrediet groter is.
Oscar. bespreekt vooraf met u de kredietbehoefte en werkt samen met u het ondernemingsplan uit. Waaraan moet het ondernemingsplan voldoen? Hoe voorkomt u een hoop vragen van de bank of van Qredits?

Qredits, voor startende ondernemers

Om in aanmerking te komen voor een starterskrediet moet het ondernemingsplan volledig zijn. Hoe start je een eigen bedrijf? Oscar. denkt strategisch met u mee en zorgt voor een compleet ondernemingsplan.

Waarom een starterskrediet van Qredits?

Wanneer je bij de reguliere banken geen starterskrediet kunt krijgen dan kun je altijd nog je financieringsaanvraag bij Qredits indienen. Hierdoor kun je alsnog je zaak openen. Samen met Oscar. dien je de aanvraag bij Qredits in.

Oscar + Qredits starterskrediet= vergroot u kans op starterskrediet

Klik hier voor het contactformulier en vraag een persoonlijk gesprek met Oscar aan.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar