Borgstellingskrediet starters

In het kort

Borgstellingskrediet starters

Starter en op zoek naar een starterskrediet? Oscar. bereidt op maat gemaakte financieringsaanvragen voor, eventueel gebruik makend van het borgstellingskrediet voor starters. De belangrijkste redenen voor succes van het borgstellingskrediet voor starters zijn; grotere kans op bedrijfsfinanciering, betere en ruimere financieringsmogelijkheden, lager rentetarief en mogelijkheid om aflossingen op te schorten.

Borgstellingskrediet starters

U heeft de ambitie om een eigen onderneming te starten? Of u bent al ondernemer en u wilt bijvoorbeeld uitbreiden of innoveren? Als u te weinig zekerheden heeft (bijvoorbeeld een pand of machines), dan is de kans groot dat u niet voor een starterskrediet in aanmerking komt. Voor veel mkb’ers wringt daar de schoen. Is dat ook bij u het geval?
Wellicht kunt u dan gebruik maken van het borgstellingskrediet van de overheid. U leent het starterskrediet van de bank. De overheid spreekt met uw bank af dat zij voor een bepaald deel van het zakelijk krediet borg staat. Dankzij deze regeling (borgstellingskrediet) gaat de bank over tot het verstrekken van de gevraagde bedrijfsfinanciering.

Oscar. de specialist in financieringsaanvragen
Oscar. heeft veel ervaring op het gebied van borgstellingskredieten voor starters. Door de vele financieringsaanvragen weet Oscar. wanneer een borgstellingkrediet voor starters aangevraagd kan worden. Oscar bespreekt vooraf met u de kredietbehoefte en bereidt vervolgens de financieringsaanvraag voor. Bijvoorbeeld; Waaraan moet de financieringsaanvraag voldoen? Hoe voorkomt u een hoop vragen van de bank?
Met de ervaring van Oscar. bij het voorbereiden en uitwerken van financieringsaanvragen, vergroot u de kans op het verkrijgen van het krediet voor startende ondernemers.

Borgstellingskrediet voor starters aanvragen

Om in aanmerking te komen voor een borgstellingskrediet voor starters moet de financieringsaanvraag helemaal compleet zijn. Wilt u bijvoorbeeld een overname financieren? Oscar. denkt strategisch met u mee en zorgt voor een volledige financieringsaanvraag. Voorafgaand aan de afspraak met de bank stuurt Oscar. de financieringaanvraag op. Dit maakt de eerste afspraak met de bank gelijk concreet.

Waarom een borgstellingskrediet?

Een borgstellingkrediet biedt ruimere en betere financieringsmogelijkheden, tegen een lager rentetarief, de mogelijkheid bestaat om aflossingen op te schorten en er is een grotere kans op bedrijfsfinanciering. Oscar. gevestigd in Den Bosch is gespecialiseerd in het aanvragen van borgstellingskrediet voor starters en MKB bedrijven, die voornamelijk actief zijn in de regio Brabant (Breda, Eindhoven en Helmond) en regio Limburg (Sittard en Heerlen).

Borgstellingskrediet casus:

Borgstellingskrediet voor IFFS B.V., Berlicum

Oscar. + Borgstellingkrediet starters = vergroot u kans op krediet voor starters

Behoefte aan een afspraak met Oscar.? Klik hier voor het contactformulier. Wij nemen direct contact met u op.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar