MKB Borgstellingskrediet

in het kort

MKB borgstellingskrediet

Vergroot de kans op bedrijfsfinanciering, met het MKB borstellingskrediet.

MKB borgstellingskrediet

Mkb’er en op zoek naar een bedrijfsfinanciering? Oscar. bereidt op maat gemaakte financieringsaanvragen voor, eventueel gebruik makend van het mkb borgstellingskrediet. Oscar. is een onafhankelijke financiele adviesorganisatie voor bedrijfsfinancieringen voor MKB bedrijven die voornamelijk actief zijn in de regio Brabant (Breda, Eindhoven en Helmond) en regio Limburg (Sittard en Heerlen).
De belangrijkste redenen voor succes van het mkb borgstellingskrediet zijn; grotere kans op bedrijfsfinanciering, betere en ruimere financieringsmogelijkheden, lager rentetarief en mogelijkheid om aflossingen op te schorten.

MKB borgstellingskrediet

Je hebt de ambitie om een eigen onderneming te starten? Of je bent al ondernemer en je wilt bijvoorbeeld uitbreiden of innoveren? Als je te weinig zekerheden hebt (bijvoorbeeld een pand of machines), dan is de kans groot dat u niet voor een bedrijfsfinanciering in aanmerking komt. Voor veel mkb’ers wringt daar de schoen. Is dat ook bij je eigen onderneming het geval?
Wellicht kun je dan gebruik maken van het borgstellingskrediet van de overheid. Je leent de bedrijfsfinanciering van de bank. De overheid spreekt met je bank af dat zij voor een bepaald deel van het zakelijk krediet borg staat. Dankzij deze regeling (borgstellingskrediet) gaat de bank over tot het verstrekken van de gevraagde bedrijfsfinanciering. Wij zijn in meerdere plaatsen actief, namelijk Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en plaatsen om deze steden.

Oscar. de specialist in financieringsaanvragen

Oscar. heeft veel ervaring op het gebied van borgstellingskredieten. Door de vele financieringsaanvragen weet Oscar. wanneer een borgstellingkrediet aangevraagd kan worden. Oscar bespreekt vooraf met je de kredietbehoefte door en bereidt vervolgens de financieringsaanvraag voor. Bijvoorbeeld; Waaraan moet de financieringsaanvraag voldoen? Hoe voorkom je een hoop vragen van de bank?
Met de ervaring van Oscar. bij het voorbereiden en uitwerken van financieringsaanvragen, vergroot je de kans op het verkrijgen van de bedrijfsfinanciering.

MKB borgstellingskrediet aanvragen

Om in aanmerking te komen voor een borgstellingskrediet moet de financieringsaanvraag helemaal compleet zijn. Wil je bijvoorbeeld een overname financieren? Oscar. denkt strategisch met je mee en zorgt voor een volledige financieringsaanvraag. Voorafgaand aan de afspraak met de bank stuurt Oscar. de financieringaanvraag op. Dit maakt de eerste afspraak met de bank gelijk concreet.

Waarom een borgstellingskrediet?

Een borgstellingkrediet biedt ruimere en betere financieringsmogelijkheden, tegen een lager rentetarief, de mogelijkheid bestaat om aflossingen op te schorten en er is een grotere kans op bedrijfsfinanciering. Oscar. gevestigd in Den Bosch is gespecialiseerd in het aanvragen van MKB borgstellingskrediet voor MKB bedrijven. MKB bedrijven die voornamelijk actief zijn in de regio Brabant (Breda, Eindhoven en Helmond) en regio Limburg (Sittard en Heerlen).

Oscar. + mkb borgstellingkrediet = vergroot u kans op bedrijfsfinanciering

Contact
Je vindt geen ander kantoor in Brabant en Limburg dat dezelfde kwaliteit levert als Oscar. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 073-8886164 of stuur een e-mail naar info@meetoscar.nl. Je kunt ook gebruik maken van het handig contactformulier.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar