Bedrijfsfinanciering

In het kort

Bedrijfsfinanciering

Oscar. is gespecialiseerd in het aanvragen van bedrijfsfinanciering voor MKB bedrijven. MKB bedrijven die voornamelijk actief zijn in de regio Brabant (Breda, Eindhoven en Helmond) en regio Limburg (Sittard en Heerlen).

Het aanvragen van een bedrijfsfinanciering bij de bank kan behoorlijk lastig zijn, voor zowel eenmanszaken, een v.o.f. of voor een B.V.. Door de hoge eisen van de bank kan het gebeuren dat je onjuiste en/of onvolledige stukken instuurt, waardoor de bank de aanvraag voor een ondernemers krediet niet eens in behandeling neemt. Kennis over het indienen van je financieringsaanvraag is dus noodzakelijk. Voor gedegen advies in Den Bosch ben je bij Oscar. aan het juiste adres. Oscar. heeft al diverse succesvolle (startende) bedrijven, in Den Bosch en omgeving, ondersteunend bij de aanvraag van een bedrijfsfinanciering.

Bedrijfsfinanciering casussen:

Bedrijfsfinanciering voor Suncare Tilburg.

Bedrijfsfinanciering voor MKB bedrijven

De aanvraag voor een bedrijfsfinanciering ziet er voor bestaande
MKB-bedrijven anders uit dan voor startende bedrijven. Het accent van de financieringsaanvraag ligt bij MKB-bedrijven meer op het track record van de onderneming. Oscar. weet waaraan een aanvraag voor bedrijfsfinanciering moet voldoen en verzorgt de complet aanvraag. U hoeft zich daarover geen zorgen te maken, wij gaan zelfs met u mee op gesprek bij de bank.

Contact
Voor kwalitatief goed advies in Brabant, Limburg en omgeving, moet je bij Oscar. zijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 073-8886164 of stuur een e-mail naar denbosch@meetoscar.nl.Je kunt ook gebruik maken van het handig contactformulier.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar