Starters begeleiding

In het kort

Starters begeleiding

Oscar. gevestigd in Den Bosch is gespecialiseerd in het begeleiden van starters. Starters die voornamelijk actief zijn in de regio Brabant (Breda, Eindhoven en Helmond) en regio Limburg (Sittard en Heerlen).

Externe financiële begeleiding geeft financieel inzicht in korte tijd.

Soms ben je zo druk met het ondernemen dat je te weinig tijd besteedt aan je administratie. Hierdoor kan het zijn dat je het overzicht verliest. Oscar. begeleidt in bijvoorbeeld debiteurenbeheer, het bijwerken van administratie(achterstand) en het aanbrengen van structuur in administratie. Resultaat van deze sessie met Oscar. is overzicht en inzicht in je financiën.

Er is voldoende werk; orders rollen binnen. De printer spuwt de ene factuur na de andere uit. Maar je banksaldo blijft laag. Er gaat (te) veel geld ‘zitten’ in debiteuren, omdat je klanten de gemaakte betalingsafspraken niet nakomen.

Het kan ook zo zijn dat er helemaal geen facturen de deur uit gaan, omdat je te druk bent met ondernemen. Eigenlijk zit er geen structuur in je administratie. Je factureert niet op gezette tijden; na afloop van een klus, aan het eind van de week of op welk tijdstip dan ook. Hetzelfde kan er aan de hand zijn met de inkomende facturen; wanneer heb je die voor het laatst ingeboekt? En betaald?

Oscar. biedt hulp en schept duidelijkheid. In een persoonlijk gesprek adviseert Oscar. waar de winsten te behalen zijn. Deze besproken aandachtspunten worden direct opgepakt en omgezet in actiepunten. De voordelen zijn dan ook gelijk zichtbaar; zo zal je bedrijf bijvoorbeeld efficiënter werken en kun je eerder beschikken over liquiditeiten. En als eigenaar is het ook fijn om financieel inzicht te hebben, toch? Dat geeft rust en bovendien is het hebben van deze informatie van groot belang bij het maken van belangrijke beslissingen die financiële consequenties hebben voor je bedrijf.

Op basis van een persoonlijk gesprek worden je wensen geïnventariseerd. Oscar. geeft aan welke investering nodig is. Achteraf geen extra factuur, want bij Oscar. geldt `afspraak is afspraak`.

Contact
Je vindt geen ander kantoor in Brabant en Limburg dat dezelfde kwaliteit levert als Oscar. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 073-8886164 of stuur een e-mail naar info@meetoscar.nl.Je kunt ook gebruik maken van het handig contactformulier.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar