Hulp bij ondernemingsplan

In het kort

Hulp bij ondernemingsplan

Oscar. helpt starters bij het opstellen van een ondernemingsplan. Starters en MKB bedrijven die voornamelijk actief zijn in de regio Brabant (Breda, Eindhoven en Helmond) en regio Limburg (Sittard en Heerlen).

Starterskrediet nodig? Hulp bij ondernemingsplan nodig? De oplossing is het ondernemingsplan van Oscar.

Voor wie is het ondernemingsplan belangrijk?

Een ondernemingsplan is voor een aantal partijen belangrijk. In de eerste plaats voor jezelf, maar ook voor banken, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een starterskrediet. Oscar. weet precies welke onderwerpen in het ondernemingsplan moeten staan, waardoor de kans van slagen van een starterskrediet, en dus ook van je onderneming, toeneemt.

Een ondernemingsplan is het ideale middel om je bedrijfsidee om te zetten in een actieplan. In het ondernemingsplan staan de afspraken die je (al) hebt gemaakt. Het is als het ware de kapstok waaraan je jouw bedrijf ophangt. Zo leg je ondermeer helder je missie en visie vast; waarom is het bedrijf er en voor wie? Welke doelen streef je na, met welke middelen en binnen welk tijdsbestek? Alles wordt vastgelegd en daarmee concreet.

Wanneer je geen ondernemingsplan hebt, is de kans groot dat je onvoldoende focust op je doel. Met als gevolg dat je constant afwijkt van je plannen. Het bereiken van je doelen en een succesvolle onderneming opzetten is vele malen groter wanneer je een ondernemingsplan hebt. Het betekent overigens niet dat je er niet vanaf kunt wijken, maar het dient als algemene leidraad voor de opbouw van je onderneming. Stap voor stap.

Hulp bij ondernemingsplan nodig? Grote kans dat je dan een financieringsaanvraag doet. Hiervoor heb je een gedegen ondernemingsplan nodig. Oscar. weet wat belangrijk is voor het verkrijgen van een starterskrediet en/of starterslening. In het ondernemingsplan staat je kredietbehoefte omschreven en waarvoor je dit nodig hebt. Met een goed ondernemingsplan is de kans op starterskrediet vele malen groter.

Contact
Je vindt geen ander kantoor in Brabant en Limburg dat dezelfde kwaliteit levert als Oscar. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 073-8886164 of stuur een e-mail naar info@meetoscar.nl.Je kunt ook gebruik maken van het handig contactformulier.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar