Financieringsplan opstellen

In het kort

Financieringsplan opstellen

Oscar. helpt staters bij het opstellen van een financieringsplan. Starters die voornamelijk actief zijn in de regio Brabant (Breda, Eindhoven en Helmond) en regio Limburg (Sittard en Heerlen).

Ook als je geen krediet nodig hebt, is inzicht in je financiële situatie van belang. Het financieringsplan is een ideaal hulpmiddel om vooraf en tussentijds inzicht te hebben in je cijfers. Je weet dan precies hoe je bedrijf ervoor staat en waar je eventueel moet bijsturen.

Hoe goed je bedrijfsidee en hoe groot je droom ook is, uiteindelijk zul je er euro’s mee willen verdienen. Je wilt je eigen salaris verdienen of zelfs meteen al je personeel willen betalen. Om niet voor verrassingen komen te staan is goed financieel inzicht noodzakelijk. Het financieringsplan van Oscar. geeft je dit inzicht.

Iedere ondernemer heeft als doel om die omzet te behalen waardoor je alle kosten kunt betalen. Het is daarom van groot belang om vooraf een realistische schatting te maken van de maandelijkse omzet en kosten. Zo zijn er bijvoorbeeld kosten voor de inkoop van materialen, brandstof, kantoorartikelen, salarissen etc. Daarnaast vraagt de Belastingdienst je periodiek BTW af te dragen en inkomstenbelasting te betalen. Inzicht in inkomsten en uitgaven geeft je de mogelijkheid tijdig bij te sturen.

Goed financieringsplan = grotere kans op starterskrediet.
Oscar. helpt je met het opstellen van een degelijk financieringsplan, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Contact
Je vindt geen ander kantoor in Brabant en Limburg dat dezelfde kwaliteit levert als Oscar. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 073-8886164 of stuur een e-mail naar info@meetoscar.nl.Je kunt ook gebruik maken van het handig contactformulier.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar