Oscar. Tilburg

In het kort

Over Oscar. Tilburg

Als u een gat in de muur wilt, koopt u een boormachine. Maar het gaat om het gat en niet om de machine die het doet. Al wordt er een gat in de muur gepunnikt, het maakt u niets uit. Als het gat er maar komt. Als klant bent u waarschijnlijk helemaal niet geïnteresseerd in (de vorm van) de financiering, het resultaat dat u met die financiering krijgt, is het belangrijkste. Jerôme van den Bogaard van Oscar. Tilburg kan u helpen bij het verkrijgen van financiering zodat u zich als ondernemer (in spé) kunt richten op uw bedrijf. U wilt namelijk kunnen ondernemen. Voor het verkrijgen van financiering is een gedegen ondernemingsplan van groot belang.

Hoewel een ondernemingsplan vaak als noodzakelijk kwaad wordt gezien voor het verkrijgen van financiering is een goed ondernemingsplan een goede investering. Wanneer u een bedrijf start, moet u er rekening mee houden dat u ongeveer vijftig procent kans heeft dat uw bedrijf de eerste vijf jaar overleeft. De ervaring leert echter dat de kans op succes met tientallen procenten verhoogt wanneer u goed voorbereid van start gaat met een ondernemingsplan. Het opstellen van een ondernemingsplan is voor iedere ondernemer en elk bedrijf van belang; zowel bij een overname, bij een expansie als bij de start van een nieuw bedrijf. Een goede voorbereiding vergroot namelijk uw kans op succes.

Jerôme van den Bogaard is sinds zijn studie bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool werkzaam in de bancaire sector en in 2012 gestart met Oscar. Tilburg. In de afgelopen tien jaar heeft hij diverse functies bekleed binnen de zakelijke kredietverlening, de afgelopen jaren op interimbasis en met name in de rol van (intern) accountmanager en kredietanalist. Vanuit deze rollen heeft hij vele (startende) ondernemingen, in verscheidende branches, ondersteund bij het verkrijgen van bedrijfsfinancieringen en was hij op klantniveau verantwoordelijk voor de bedrijfsanalyse, financiële analyse en structuuranalyse. Hij weet als geen ander waar een bank op let bij de beoordeling van een financieringsverzoek.

Middels zijn opleiding en zijn bancaire ervaring is hij uitstekend inzetbaar voor het MKB. U kunt hem inschakelen voor het verkrijgen van bedrijfsfinancieringen en het opstellen/implementeren van ondernemingsplannen. Dit gecombineerd met zijn ervaring maakt hem een uitstekende gespreks- en sparringpartner voor u en uw onderneming!

Neem direct contact op voor een gratis vrijblijvend oriëntatiegesprek.