Over Oscar. Den Bosch

In het kort

Over Oscar. Den Bosch

Oscar. Den Bosch is specialist in het aanvragen van bedrijfsfinancieringen voor bestaande MKB-bedrijven en startende bedrijven. Bij onder andere bedrijfsovername, investeringen of start van je bedrijf helpt Oscar. Den Bosch met het aanvragen van ondernemingskrediet.

Samen met Oscar. Den Bosch ga je op gesprek bij je eigen bank of eventueel bij een andere bank. Voorafgaand aan deze afspraak worden je plannen uitgebreid doorgenomen en gecomplementeerd tot een financieringsplan. Door de ondersteuning van Oscar. Den Bosch kom je goed beslagen ten ijs, waardoor je de kans vergroot op het verkrijgen van een financiering.

Oscar Schol heeft na jarenlange ervaring in de bancaire sector in 2010 Oscar. the business supporter opgericht. Vanuit Den Bosch heeft hij de afgelopen jaren verschillende starters en al bestaande MKB-bedrijven geholpen bij het verkrijgen van hun financiering om zo een eigen bedrijf of te starten, uit te breiden of over te nemen. Binnen de zakelijke dienstverlening bij de bank was hij verantwoordelijk voor het beoordelen van overnames, investeringen en andere plannen van ondernemers. Door zijn ervaring weet hij als geen ander waar een aanvraag voor een financiering aan moet voldoen. Zijn inzichten zet hij niet alleen in voor de verkrijging van de benodigde financiering, maar ook als sparringpartner om ondernemers op weg te helpen.

Heb je behoefte aan vrijblijvende oriënterende afspraak? Neem dan direct telefonisch contact op via 073-8886164 of vul het contactformulier in.