Hoe vraag je starterskrediet aan voor voorraadfinanciering?

In het kort

Hoe vraag je starterskrediet aan voor voorraadfinanciering

Starterskrediet nodig om je eerste voorraad te financieren?

De kost gaat voor de baat uit. Vaak moet je eerst investeren in onderdelen of producten voor je deze kunt produceren of verkopen. Uiteraard wil je de klant geen ‘nee’ verkopen. Dit betekent dat je producten op voorraad moet hebben, wat geld kost. Oscar. is gespecialiseerd in het aanvragen van voorraadfinanciering voor starters en voornamelijk actief in de regio Brabant (Breda, Eindhoven en Helmond) en regio Limburg (Sittard en Heerlen).

Oscar. weet hoe je een voorraadfinanciering kunt verkrijgen.

Bij aanvang van je onderneming heb je naast voorraadfinanciering voor je eerste voorraad, ook starterskrediet nodig voor je volgende inkoop. Je wilt immers de klant altijd kunnen leveren. Daarbij moet je ook rekening houden met eventuele productietijd en/of levertijd. Je investeert dus in een nieuwe voorraad nog voor je eerste voorraad is verkocht. Dit is van belang om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen.

Het hebben van een voorraad en het investeren in een nieuwe voorraad brengt risico’s met zich mee. Bijvoorbeeld dat je niet genoeg geld hebt voor andere zaken van je bedrijf. Een vast starterskrediet van de voorraad kan een goede oplossing zijn. Oscar. adviseert je over de juiste financieringsvormen en de juiste financiers.

Een starterskrediet voor een voorraad krijg je niet zomaar. Je moet bij de bank goed beslagen ten ijs komen. Zij zullen je plannen beoordelen alvorens ze je een krediet verschaffen. Oscar. weet precies wat hiervoor nodig is en helpt je bij het opstellen van het ondernemingsplan om zo het gevraagde krediet te verkrijgen. Heb je al een plan? Dan toetst Oscar. het voor je op volledigheid.

Starterskrediet nodig voor investeringen in voorraad of inventaris? Meetoscar.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar