Hoe kom ik aan debiteurenfinanciering?

In het kort

Hoe kom ik aan debiteurenfinanciering?

Liquiditeitstekort door groei? Hoe financier je groei?

Liquiditeitstekort door groei kan gevaarlijk zijn voor de continuïteit van je bedrijf. Op tijd maatregelen nemen is van essentieel belang. Deze maatregelen hoeven niet per definitie kredietuitbreiding te betekenen. Oscar. laat je zien wat jouw mogelijkheden zijn.

Iedere ondernemer streeft groei na. Niet groeien is achteruitgang. Dus groei van je bedrijf is een goed teken. Je behaalt je prognoses of loopt hier zelfs op vooruit. In veel gevallen kunnen banken deze groei niet financieren. Simpel gezegd omdat het te snel gaat. Echter, als bedrijf en ondernemer wil je verder. Er liggen namelijk volop kansen. Het geld ligt voor het oprapen; je hoeft alleen nog maar te bukken.

Maar wat als de banken niet willen financieren? Hoe financier je dan je eigen groei? Je moet immers ook de ‘gewone’ zaken, zoals loon en huur, blijven betalen. Oscar. heeft op deze vragen de antwoorden. Oscar. kent de maatregelen die je op tijd moet treffen, waardoor je met een gerust hart verder kunt ondernemen. Belangrijke betalingen naar personeel, leveranciers en de belastingdienst lopen gewoon door. Je hoeft je hierom niet druk te maken, dit wordt allemaal meegenomen in de afgesproken maatregelen. Meetoscar. voor een gesprek.

Iedere bedrijfssituatie is weer anders en advies van Oscar. is maatwerk. Oscar. gaat dan ook graag met je in gesprek en geeft na het kennismakingsgesprek aan wat de benodigde investering is. Oscar. is gespecialiseerd in het aanvragen van debiteurenfinanciering voor starters en voornamelijk actief in de regio Brabant (Breda, Eindhoven en Helmond) en regio Limburg (Sittard en Heerlen).

Hoe financier je groei? Meetoscar.

Telefoon

073-8886164

Meetoscar