3-11-2011 Starterskrediet Behangdeco, Helmond

Starterskrediet Behangdeco, Helmond

Ik ben nog maar net gestart met het opzetten van een webwinkel in behang. Nu liep ik als jonge starter tegen veel vraagstukken aan; alles is nieuw. Zo ook de financiering van mijn auto en de voorraad. Klinkt misschien simpel, maar voor je eens weet hoe en wat ben je zo weer vier uur verder. En tijd is al schaars. Op zo’n moment heb je behoefte aan een adviseur die objectief is. Niet iemand die met gemixte belangen zijn zoveelste verkoopverhaaltje uit de mouw schudt. Oscar. heeft me de handvatten gegeven. Hij gaf aan welke stappen je in welke volgorde moet zetten. Dit alleen al heeft me veel tijd en energie bespaard.

Om mijn starterskrediet te krijgen moest ik allereerst zorgen voor een dicht getimmerd ondernemingsplan. Oscar. heeft samen met mij mijn ondernemingsplan opgesteld. Nooit gedacht dat er zoveel zaken in een ondernemingsplan moeten staan. Met dit plan ben ik naar de bank gegaan en vervolgens heb ik het benodigde starterskrediet gekregen. Hiermee heb ik de eerste voorraad en mijn nieuwe auto kunnen aanschaffen.

Ook nu ik al enige tijd bezig ben kan ik met verschillende vraagstukken bij Oscar. terecht. Dan komt hij gewoon langs, praten we even, werkt hij wat voor me uit en zegt wat ik zelf moet doen. Het prettige is dat ik zelf de regie en controle heb. Zaken doen is snelheid maken en niet verzinken in zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Ik concentreer me op de dingen waar ik goed in ben. Oscar. is daarom geen kostenplaatje, maar een rendementsvolle investering. Ik ben er heel erg mee geholpen. Eindelijk iemand die vertelt hoe het zit.

Behangdeco
Guy van Oostwaard
Vlierdensedijk 43
5705 CK Helmond
www.behangdeco.nl

Telefoon

073-8886164

Meetoscar