01-01-2011 Opstart Janssen Van de Langenberg advocaten

Opstart Janssen Van de Langenberg advocaten

Vanaf 1 januari 2011 opent Janssen Van de Langenberg Advocaten haar deuren. Daaraan voorafgaand heeft uiteraard een voortraject plaatsgevonden.

Wij zijn uiteraard goed in ons vak, maar het opstarten van een eigen onderneming blijkt toch een specifieke aangelegenheid, waarbij specialistische kennis noodzakelijk is. Voor het opstarttraject hebben wij ons dan ook gewend tot Oscar.

Oscar heeft ons met name gewezen op het belang van een goed ondernemingsplan, temeer daar Oscar. weet welke onderwerpen daarin het belangrijkste zijn. Uit een goed ondernemingsplan komt bovendien een goede kosten/batenanalyse naar voren, zodat wij na de daadwerkelijke aanvang van de onderneming niet voor onprettige verrassingen zouden komen te staan. Mocht zulks noodzakelijk zijn, dan blijkt uit een dergelijke analyse ook of een eventuele externe financiering in de vorm van een startkapitaal wenselijk is en zo ja, hoe een dergelijke financiering voor een startende onderneming gerealiseerd dient te worden.

Oscar. heeft ons op de voor een startende onderneming relevante vlakken geadviseerd en ons ook tijdens het eerste kennismakingsgesprek vooraf aangegeven wat hij voor ons kan betekenen en welke kosten daaraan verbonden zijn. Wij waren dus vanaf het eerste moment op de hoogte van het te volgen stappenplan.

Mede dankzij Oscar. openen wij derhalve op 1 januari 2011 met een bijzonder goed gevoel de deuren van ons advocatenkantoor in Den Bosch.

Janssen Van de Langenberg advocaten
Julianaplein 8
5211 BC Den Bosch
www.jvdl-advocaten.nl

Foto: Liz Kunst (www.wastedpaper.nl)

Telefoon

073-8886164

Meetoscar